Space Camp PM

Job description

Space Camp, fratele mai mic al lui ROSPIN Academy, este un program educațional de tematică spațială pilot destinat liceenilor din România, organizat în colaborare cu Romanian Science Festival (RSF), ce are două componente, un curs introductiv (finalizat cu o provocare pentru participanți) și o tabără de vară.

ROSPIN caută o persoană comunicativă, open-minded și organizată, care să lucreze în colaborare cu fondatorii la organizarea programului Space Camp, pe care ROSPIN și-l propune pentru anul următor. Vei lucra îndeaproape cu liderii departamentelor ROSPIN, membrii RSF și cu ceilalți parteneri (alte ONG-uri educaționale, industrie, mediu academic, etc.) având activități de planificare, execuție, monitorizare și control al activităților care vor face parte din acest proiect. 

Cu ce te alegi din această experiență? Fiind la prima ediție, vei avea oportunitatea să modelezi acest proiect, să cunoști și să lucrezi cu profesioniști din domeniul spațial, creând un impact la nivel național, deoarece ne dorim sa fie un cel mai mare program educațional în domeniul STEM, destinat celor din mediul preuniversitar. De asemenea, pentru colaborarea noastră vei primi un certificat de voluntariat și numeroase traininguri interne de dezvoltare personală.

Dacă îți sună bine și vrei să faci parte din echipa care face #romaniaspatiala, așteptăm un CV și o scrisoare de intenție de maximum o pagină atașate mai jos, până pe data de 3 Decembrie.Mandatory skills:

 

  • să comunici foarte eficient și explicit
  • să poți coordona o echipă, știind să prezici timpul necesar îndeplinirii task-urilor 
  • să îți dorești să ai ownership asupra acțiunilor tale – with great power comes great responsibility!
  • să poți avea o privire de ansamblu pentru a putea prioritiza taskurile.

 

Nice to haves:

  • experiență în cadrul ONG-urilor – aici toată lumea lucrează voluntar dar asta nu înseamnă că închidem ochiul la neseriozitate;
  • pasiune pentru domeniul spațial

 

Upload the following information to apply for this job

Apply now!