ROSPIN Conference PM

Job description

ROSPIN Conference este conferința națională anuală pilot prin care ROSPIN își dorește să adune pentru câteva zile principalii actori ai sectorului spațial din România și de peste hotare, în cadru prielnic networking-ului și schimbului de informații.  

ROSPIN caută o persoană comunicativă, open-minded și organizată, care să lucreze în colaborare cu fondatorii la organizarea ROSPIN Conference. Vei lucra îndeaproape cu liderii departamentelor ROSPIN și cu ceilalți parteneri (industrie, mediu academic, etc.) având activități de planificare, execuție, monitorizare și control al activităților care vor face parte din acest proiect. Fiind la prima ediție, vei avea oportunitatea să modelezi acest proiect, creând un impact enorm, deoarece ne dorim să fie cea mai mare întâlnire națională a celor ce fac parte din sectorul spațial din România și nu numai (ca număr de invitați și domenii de activitate).

De asemenea, pentru colaborarea noastră vei primi un certificat de voluntariat și numeroase traininguri interne de dezvoltare personală.

 

Dacă îți sună bine și vrei să faci parte din echipa care face #romaniaspatiala, așteptăm un CV și o scrisoare de intenție de maximum o pagină atașate mai jos, până pe data de 3 Decembrie.

 

Mandatory skills:

 

  • să comunici foarte eficient și explicit
  • să poți coordona o echipă, știind să prezici timpul necesar îndeplinirii task-urilor 
  • să îți dorești să ai ownership asupra acțiunilor tale – with great power comes great responsibility!
  • să poți avea o privire de ansamblu pentru a putea prioritiza taskurile.

 

Nice to haves:

  • experiență în cadrul ONG-urilor – aici toată lumea lucrează voluntar dar asta nu înseamnă că închidem ochiul la neseriozitate;
  • pasiune pentru domeniul spațialÎncărcați următoarea informație pentru a aplica

Apply now!