ROSPIN Academy PM

Job description

ROSPIN Academy cel mai mare program educațional de tematică spațială din România și unul dintre singurele din lume, destinat studenților din România, livrat în limba engleză de profesioniști din domeniu atât din România, cât și de peste hotare, fiind împărțit pe trei niveluri.

ROSPIN caută o persoană comunicativă, open-minded și organizată, care să lucreze în colaborare cu fondatorii la organizarea programului ROSPIN Academy. Vei lucra îndeaproape cu liderii departamentelor ROSPIN și cu ceilalți parteneri (industrie, mediu academic, etc.) având activități de planificare, execuție, monitorizare, control al activităților ce fac parte sau vor face parte din acest program. Avem deja două ediții organizate, ceea ce înseamnă că venim deja cu un feedback puternic de la participanți și cu sugestii de îmbunătățire, însă este un program ce necesită o adaptare continuă pentru beneficiarii lui. De asemenea, pentru colaborarea noastră vei primi un certificat de voluntariat și numeroase traininguri interne de dezvoltare personală.

Dacă îți sună bine, așteptăm un CV și o scrisoare de intenție de maximum 1 pagină, atașate mai jos, până pe data de 3 Decembrie.

 

Mandatory skills:

 

  • să comunici foarte eficient și explicit
  • să poți coordona o echipă, știind să prezici timpul necesar îndeplinirii task-urilor 
  • să îți dorești să ai ownership asupra acțiunilor tale – with great power comes great responsibility!
  • să poți avea o privire de ansamblu pentru a putea prioritiza taskurile.

 

Nice to haves:

  • experiență în cadrul ONG-urilor – aici toată lumea lucrează voluntar dar asta nu înseamnă că închidem ochiul la neseriozitate;
  • pasiune pentru domeniul spațialÎncărcați următoarea informație pentru a aplica

Apply now!