Community PM (ROSPIN Ambassador)

Job description

 

Ce înseamnă să fii ambasador ROSPIN:

– Dai cu subsemnatul pe site-ul oficial al ROSPIN – noi te lăudăm cât de extraordinar ești, tu le povestești potențialilor spațiali de ce e musai să participe la proiectele ROSPIN;

– Dai mai departe ceea ce ai trăit în cadrul ROSPIN participând la evenimentele noastre (evenimente ROSPIN și evenimente ale partenerilor), pe canalele noastre de social media, pe conturile tale de socializare, TV/Radio și ce alte oportunități de promovare se vor ivi;

– Promovezi ROSPIN în mediile din care faci parte (facultate, ONG-uri, prieteni, etc);

– Freestyle – adică ai o bucată din promovare care îți aparține 100%. Tu vii cu ideea, noi cu susținerea și apoi, împreună, cu implementarea.

– Lucrezi cu ambasadorii din țară;

– Coordonezi un Demo Lecture ROSPIN Academy (vedem împreună ce formă poate să aibă);

– Dacă ai idei de evenimente și proiecte la nivel local le putem discuta și implementa;

– Ți-am mai pregătit și niște cadouri, dar vrem să te surprindem

 

*mandatul este de un an, incepand cu 3 Decembrie.

 

  • Mandatory skills:

 

„Vreau sa fiu Ambasador, deci ce-i de făcut?”

 

  1. Primul pas l-ai făcut – îți dorești 😉
  2. Povesteste-ne în scris sau într-un scurt video de ce vrei să fii ambasador, cât timp vrei să aloci acestui rol și ce idei crețe ai vrea să pui în practică în timpul mandatului. Atenție, ideile propuse trebuie sa fie explicate cât mai detaliat și să includă gradul de inovație, adică ce aduc nou ideile propuse, care sunt resursele necesare (bani, timp, etc), cum se face implementarea.
  3. Trimite-ne povestea de la punctul 2 pe adresa ro.spaceinitiative@gmail.com pana pe 3 decembrie. Aplicațiile care se primesc după această dată, nu vor fi luate în considerare.
  4. Selecția ambasadorilor se va face pe baza aplicației de către Board-ul ROSPIN (Rares, Serban, Adi, Alexandra)  • Nice to haves:

-Experiența anterioară de voluntariat

-Activ în comunitatea locală din care faci parte

-Ai “stofă” de influencer

Upload the following information to apply for this job

Apply now!